Scrisoare Liviu Rebreanu 3 martie 1937

Scrisoare Liviu Rebreanu 3 martie 1937

de Liviu Rebreanu


Valea Mare, miercuri, 3 martie 1937

Draga mea Fanny,




Am sosit foarte bine, fara nici un fel de nemultumire. Masina a mers perfect. Luni am fost pe la Ionel si pentru cateva mici targuieli, intre care ceasul tau - pus bine la punct - si lucrurile de la Stempel toate gata, afara de sunci - pe care le voi ridica zilele astea (n-am vrut sa-mi murdaresc masina cu ele). De luni nu mai ies din casa - sant in cura pana dumineca.
Iti scriu insa in special pentru ceva grav: intreaba te rog pe d-na Gora albastrica daca sant valabile permisele noastre C.F.R. si pana cand? Daca nu mai sant, trebuie sa intrebi unde se scot permisele noi si sa trimiti pe Radu sa mi-l ridice dand si fotografia necesara (dintr-o fotografie mare va taia domnisoara de la permise atat cat trebuie)
In orice caz, te rog sa ma vestesti telefonc cum sta chestia cu permisul, fiindca altfel nu pot veni la Bucuresti luni, cum promisesem. Telefoneaza la Calugaru scurt, este sa nu este valabil, iar daca nu - adaogi: permisul nou se scoate de Radu si ti se va trimite recomandat urgent.
Te imbratisez cu drag impreuna cu pe toti.

Liviu





Scrisoare Liviu Rebreanu 3 martie 1937


Aceasta pagina a fost accesata de 1229 ori.
{literal} {/literal}