Scrisoare Liviu Rebreanu octombrie 1933

Scrisoare Liviu Rebreanu octombrie 1933

de Liviu Rebreanu


Valea Mare, oct. 1933

Iubita mea Fanny,




Am primit toate obietele trimise prin camion dupa lista ta. Numai fotoliul ti l-am adus sus, sa te astepte gata. Incolo sant in pivnita in buna stare. Am primit corecturile prin Trifu. Nu pot sa le fac acuma. Imi trebuie cel putin doua zile sa le pui la punct. Spune-i lui Wolf ca i le voi trimite prin posta, impreuna cu inca o parte din manuscris.
Lucrez pe capete, draga Fanny, fiindca vreau negresit sa termin pana pe la 2-3 mai maximum. As dori mult sa pot iesi cu cartea de "Ziua cartii" adica la 11 mai. De aceea, oricata placere mi-ar fae sa merg la nunta Grigoriu, mi-e imposibil. Spune-le si din parte-mi toate urarile. Du-te insa tu negresit cu copiii. Tin mult sa mergi si sa faci act de prezenta.
Eu nu rveau sa ma mai misc de-aici pana nu sant gata compelct cu cartea. Orice intrerupere inseamna sa ma dea inapoi cu o saptamana. Imi pare rau ca nu pot fi cu tine cand ai atatea balamucuri cu mutarea. Mereu ma gandesc la greutatile tale. Dar trebuie sa trec peste acest hop si sa ispravesc negresit.
Asa, draga Fanisor. Ai putina rabdare si in curand sant langa tine cu cartea noua, care sper ca va fi si buna.
Te imbratisez cu drag si dor. Noroc tinerilor in casa noua.

Liviu


P.S. Ti-am scris prin Dudzinski ca mai trebuie sa-i dai 1.500 lei, in total 2.500.





Scrisoare Liviu Rebreanu octombrie 1933


Aceasta pagina a fost accesata de 1226 ori.
{literal} {/literal}